30 juni 2009

Bara en bula och en klämskada - en dag på Ölands djurpark

Här går det ganska bra. Problemet uppstod när jag skulle ta mig ut från radiobilen.

Bara en bula och en enklare klämskada
En dag på Ölands djurpark är inget jag normalt sett bloggar om, särskilt inte en så´n här dag som bara resulterade i en bula i huvudet och en enklare klämskada på skenbenet. Jag försöker alltid planera dagen så att alla i familjen ska ta sig igenom den utan allvarligare missöden. Det gick ganska bra i år. Dessutom gör man ju allt för sina barn.

Bulan
Bulan i huvudet fick jag när jag skulle ta mig ut från en toalett. Takstocken vid ingången var anpassad för, ja jag vet inte vem, men inte för undertecknads 194 centimeter.

Klämskadan
Klämskadan på skenbenet fick jag när jag skulle försöka ta mig ut från radiobilen. Samma skada uppstod förra året, varför jag i år förberett mig genom att tänka ut en ny metod, som dock visade sig vara allt för akrobatisk. Återstod bara att skava sig ut. Alternativet hade varit att begära brandkårsinsats med skärbrännare. Dessutom fanns det ju andra som ville åka.

Så jag klagar inte. Dottern hade en toppendag och då kvittar ju allt det andra. Dessutom mognar karaktären av prövningar.

>

Inga kommentarer: